Ons verhaal

HE WHO SPEAKS
WITH THE
OLIVE TREES...

"In je tweede leven zal je een olijfboomfluisteraar zijn."

Onder het volgende thema, moet je het tweede leven van de voormalige aannemer Thomas Lommel voorstellen. Zo'n 20 jaar geleden, bevond hij zich in het midden van een levenscrisis die hij zelf behandelde met de magische kracht van de olijfboom. Hij waagde, met de passie van de natuurkrachten, een holistische georiënteerd bedrijf op te bouwen rond de legendarische kracht van de olijfboom. Hieruit ontstond de Olive Tree Pharmacy en de basis van een volledige lijn van luxe bio-actieve cosmetica: OLIVEDA.

1985

De Grote Vraag

Flashback naar bijna 30 jaar geleden: Thomas Lommel, oud-Waldorfstudent en uitzonderlijke atleet in het Elite Sport Team van het Duitse leger, belandt in het onroerend goed - en dat door middel van vrienden tijdens een bezoek aan een astroloog. Ze voorspelde de jonge twintiger, tot zijn grote verbazing, "Ik zie je ware roeping ergens anders. Iets creatiefs, met de aarde, en de bomen onder de zon - veroorzaakt door een diepe snee in je leven. " Thomas Lommel nam de astroloog niet serieus op dat moment en was het al snel weer vergeten. Hij was "te druk", zoals hij vandaag het verhaal vertelt, en "in het nastreven van mijn geluk." Hij had succes met zijn investeringen in onroerend goed, en had meer dan 1.000 werknemers tegen de tijd dat hij in begin dertig was, maar het geluk van zijn leven was verder weg dan hij ooit had kunnen voorstellen. En toen gebeurde het - de diepe snede dwars door zijn leven in zijn vroege jaren dertig, maar het was ook het beste wat hem ooit was overkomen. Voor het eerst in zijn leven, begon hij aan een reis naar binnen en vroeg zich de grote vraag: "Wat zou ik doen als ik alle tijd en geld in de wereld bezat"

1997

Aan het einde van de reis, werd zijn visie hem volledig duidelijk:

Olijfbomen, een stuk land, en een leven onder de zuidelijke zon. Thomas Lommel begon een soort communicatie met olijfbomen te voeren - om te studeren en te mediteren met hen. Hij behandelde de kwantumfysica en het leidende licht, en zet zijn cortisonen aan de kant om zijn lijden met de helende kracht van de olijfboom te behandelen. De olijfboom is een grote liefde die hem voor eeuwig in grip heeft. Lommel begon op het pad van de olijfboom in de Middellandse Zee, studeerde in verschillende landen hoe topkwaliteit olijfolie wordt geproduceerd, leerde van wijze kruidenvrouwen, en ontdekte in Apulië, Italië, het geheim van honderdjarigen - het verse, grasgroene celsap van het olijfblad waarin de evenwichtige krachten van de olijfbomen in hun geheel zijn opgenomen, en tot 3000 maal krachtiger zijn dan in hoogwaardige olijfolie.

2001

Het Eerste Product is Geboren

Olijfbomen, een stuk land, en een leven onder de mediterrane zon - dit is hoe Lommel zijn eerste elixir voor intern gebruik begon te ontwikkelen, met veel idealisme en nog meer passie terwijl hij leefde in zijn olijfboomhuis in Andalusië, Spanje, intuïtief en op basis van het celsap van het olijfblad. Het holistisch werkende en evenwichtige elixer met de kracht van een 1000 jaar oude olijfboom was een onmiddellijk doorslaand succes in de praktijken van artsen al na de eerste toepassingen.

KIJK FILM

2007

Ontwikkeling van Olive Tree Therapy

Lommel’s concept van de Olive Tree Therapy, de Mediterrane Ayurveda met producten voor inwendig en uitwendig, is geboren. Na nog eens zeven jaren van ontwikkeling en honderden succesvolle experimenten, wat Oliveda anders maakte dan andere cosmetische producten, en wat hen uniek maakt, is hun potentie. Door middel van een complex biotechnologisch proces in harmonie met de olijfbomen en de natuur, vervangt Oliveda de standaard 70 procent waterbasis van andere cosmeticamerken met het celelixer en hydroxytyrosol complex van de olijfboom. De combinatie van het krachtige elixer, hydroxytyrosol complex, oude kruiden klooster recepten en planten synergie maakt Oliveda producten een zeer effectieve, high-tech lijn van natuurlijke cosmetica die veel meer biedt dan alleen perfecte verzorging voor elk huidtype en perfecte bescherming tegen vrije radicalen.

AT Publishing House brengt het boek Olive Tree Therapy, waar de bestseller auteur, Birgit Frohn, het verhaal vertelt van Thomas Lommel en Oliveda uit in 2007.

2013

Barbara Becker - Brand Ambassador

Voor de nieuwe Oliveda brand ambassador, Barbara Becker, die volgens haar eigen zeggen een "cosmetische junkie" is, en die veel eigen onderzoek op natuurlijke cosmetica heeft gedaan online en in andere media, was het een revelatie: "Voor de eerste keer ik had echt het verlangen om met mijn eigen naam achter een merk van schoonheidsproducten te staan. "

2013

OLIVEDA voor Afrika

In geïndustrialiseerde landen, zoals velen op het Afrikaanse continent, waar men letterlijk moeten graven naar water, lanceerde Oliveda in augustus 2013 het waterproject "Oliveda voor Afrika" in Senegal. In de dorpen en Mhaba Pellew, 80 kilometer van de hoofdstad Dakar, breekt Thomas Lommel grond voor de eerste 35 en de 80 meter diepe putten.

2014

In een nieuw licht!

Puur met een koele uitstraling - cosmetica moet niet alleen effectief zijn, maar ook fijn zijn om naar te kijken. De bruine flessen en flacons vullen uw badkamer thuis met stijl, en zijn een absolute eye-catcher.

2015

Olive Tree Pharmacy Store geopend in Berlijn, Duitsland

Met de opening van onze eerste flagship store op 1 september 2015 luidde het startschot voor onze Olive Tree Pharmacy Store. Met de Olive Tree Pharmacy kwam een lang gedroomde visie eindelijk uit: het wonder van de olijfboom, met zijn medicinale en schoonheidsbevorderlijke eigenschappen, wordt beschikbaar gesteld voor iedereen. In onze Olive Tree Pharmacy Stores worden onze klanten begeleid in Olive Tree Therapy, en hun op maat gemaakte Olive Tree Therapy Thuis Sets kunnen samen stellen.

 

Neem kennis van het adres: NEUE SCHÖNHAUSER STRASSE 11, 10178 BERLIN-MITTE, Duitsland

2015

Cosmetica met de ziel uit sprekende bergolijfbomen

Samen met kunstenaars, hoogleraren, life science onderzoekers, natuurkundigen, en IT-specialisten ademde Thomas Lommel een bijzonder project in het leven: het geven van een stem aan de bergolijfbomen, waardoor ze kunnen worden gehoord, en waardoor de mensheid zelfs met hen kan communiceren.

LUISTER NAAR DE OLIJFBOOM

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »