Olive powerduo Set

Artikelnummer: 80005

Een droge en doffe huid is een kwestie van verleden tijd! De F10 Olive Core Peeling en F18 Black Olive gezichtsmasker geven je een fris en verzorgd gevoel, vlekken worden voorkomen en de huid is perfect voorbereid op de dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Categorie: CADEAUSET, Gezicht


€ 54,00 Incl. 21% btw, geen verzendkosten

Waarde van de set: €67

 

De set bestaat uit:
F10 Olive Core Peeling 60ml
F18 Black Olive Face Mask 60ml

 

F10 Olive Core Peeling
Deze fijne gezichtsscrub is gebaseerd op Oliveda's zeer effectieve, verse olijfblad celelixir. Het celsap bevat zowel olijf polyfenolen als hydroxytyrosol oleuropein om de huid te voorzien van sterk geconcentreerde antioxidanten.
De fijngemalen olijfsteenkorrels, gemalen van de kleine zwarte Arbequina olijf, verwijderen op zachte wijze dode huidcellen en zorgen voor een frisse, gladde huid. Dit zonder uit te drogen of irritatie te veroorzaken.
Oliveda's Refreshing Olive Core Peeling is geschikt voor alle huidtypes, inclusief mensen met een extreem gevoelige, geïrriteerde en/of gestreste huid.

Gebruik
Breng de peeling één keer per week, of naar behoefte, aan op een natte, gereinigde huid. Masseer over je gezicht, hals en decolleté met zachte bewegingen. Afspoelen met water.

Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de extreem gevoelige, geïrriteerde en/of gestreste huid.

F18 Black Olive Face Mask
Dit rijke masker, gemaakt van gepureerde, zwarte Arbequina olijven, is een super hydraterende booster. Het vult het tekort aan vocht in de huid weer aan, het voedt, ontspant, regenereert én verbetert haar elasticiteit en veerkracht.
Door het zeer effectieve, verse olijfblad celelixir wordt het verzorgingseffect meermaals geïntensiveerd. De huid straalt weer en heeft een gezonde gloed; rozig fris en jong.
Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige, geïrriteerde of een door de zon gestreste huid.

Gebruik
Eén tot twee keer per week het masker aanbrengen op een gereinigde, droge huid. De huid rond je ogen vermijden. Laat het masker gedurende tien minuten inwerken en verwijder het met lauw water.

Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de droge en rijpere huid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »