Thee Olijfmatcha

100% natuurlijke high-tech cosmetica op basis van het elixer van de olijfboom. Ervaar optimale verzorging met onze overwegend vegan thee olijfmatcha producten.
Pagina 1 van 1
5 Producten gevonden, Toon 1 - 5

De OliveMatcha Just Pure Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Beauty Cleanser Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Sunrise Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Mindpowder Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
Oliveda's klassieker, Tea Meditation, is er om jou, na een drukke dag, een moment van totale ontspanning te bezorgen. Even helemaal niets aan je hoofd, je gedachten loslaten. Zeker weten dat het lukt met deze milde, fruitige thee.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »