INWENDIG

100% natuurlijke high-tech cosmetica op basis van het elixer van de olijfboom. Ervaar optimale verzorging met onze overwegend vegan inwendig producten.
Pagina 1 van 1
10 Producten gevonden, Toon 1 - 10

Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate is een geweldige beauty- én immuunbooster. Het groene olijfblad celelixer houdt vrije radicalen op afstand en voorkomt zo vroegtijdige huidveroudering. Het concentraat barst van de vitamine C!
Oliveda's Mouth Oil Cure is een ideaal product als je last hebt van bloedend tandvlees, tandplak en verkleurde tanden. Olijfpolyfenolen, helende kruiden en Marokkaanse munt werken samen om deze vervelende kwalen met succes te kunnen verhelpen.
De OliveMatcha Just Pure Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Beauty Cleanser Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Sunrise Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
De OliveMatcha Mindpowder Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.
Oliveda's klassieker, Tea Meditation, is er om jou, na een drukke dag, een moment van totale ontspanning te bezorgen. Even helemaal niets aan je hoofd, je gedachten loslaten. Zeker weten dat het lukt met deze milde, fruitige thee.
Zo'n heerlijke fles Extra Vergine Olive Oil moet iedereen eigenlijk in huis hebben. Immers, de olie is rechtstreeks uit olijven verkregen bij de eerste persing en dus van superieure kwaliteit! Een mediterraans genot!
Na vele jaren van ontwikkelingswerk lanceert de bio-hacking-expert niet zomaar een nieuwe schoonheidsdrank met collageen. The Beauty Fountain kun je een mediterrane schoonheids- en gezondheids booster noemen.
Oliveda's Mouth Oil Cure is een ideaal product als je last hebt van bloedend tandvlees, tandplak en verkleurde tanden. Olijfpolyfenolen, helende kruiden en Lavendel werken samen om deze vervelende kwalen met succes te kunnen verhelpen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »