INWENDIG

100% natuurlijke high-tech cosmetica op basis van het elixer van de olijfboom. Ervaar optimale verzorging met onze overwegend vegan inwendig producten.
Pagina 1 van 1
8 Producten gevonden, Toon 1 - 8

Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate is een geweldige beauty- én immuunbooster. Het groene olijfblad celelixer houdt vrije radicalen op afstand en voorkomt zo vroegtijdige huidveroudering. Het concentraat barst van de vitamine C!

I24 Mouth Oil Cure Detoxifying 200ml

Sale
€36,95 €22,17
Oliveda's Mouth Oil Cure is een ideaal product als je last hebt van bloedend tandvlees, tandplak en verkleurde tanden. Olijfpolyfenolen, helende kruiden en Marokkaanse munt werken samen om deze vervelende kwalen met succes te kunnen verhelpen.

I47 OliveMatcha Just Pure 30gr

Sale
€29,95 €17,97
De OliveMatcha Just Pure Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.

I48 OliveMatcha Beauty Cleanser 30gr

Sale
€29,95 €17,97
De OliveMatcha Beauty Cleanser Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.

I49 OliveMatcha Sunrise 30gr

Sale
€29,95 €17,97
De OliveMatcha Sunrise Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.

I50 OliveMatcha Mindpower 30gr

Sale
€29,95 €19,97
De OliveMatcha Mindpowder Tea is een geweldig product voor als je weerstand niet optimaal is en je weinig energie hebt. Dankzij de fijn gemalen olijfbladen, zit de thee boordevol vitale voedingsstoffen die je huid en je gezondheid een boost geven.

I51 Tea Meditation 110gr

Sale
€19,90 €11,94
Oliveda's klassieker, Tea Meditation, is er om jou, na een drukke dag, een moment van totale ontspanning te bezorgen. Even helemaal niets aan je hoofd, je gedachten loslaten. Zeker weten dat het lukt met deze milde, fruitige thee.

I69 Mouth Oil Cure Lavender 200ml

Sale
€36,95 €22,17
Oliveda's Mouth Oil Cure is een ideaal product als je last hebt van bloedend tandvlees, tandplak en verkleurde tanden. Olijfpolyfenolen, helende kruiden en Lavendel werken samen om deze vervelende kwalen met succes te kunnen verhelpen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »