Inside Beauty Set

Artikelnummer: 80007

Voor schoonheid, die komt van binnenuit en naar buiten straalt! Deze Inside Beauty Set ondersteunt precies dit idee voor een beter welzijn en een gezonde gloed.

Categorie: CADEAUSET, Inwendig


€ 79,00 € 46,00 Incl. 21% btw, geen verzendkosten

Waarde van de set €96,85

De set bestaat uit:
I24 Mouth Oil Cure 200ml
I01 Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate 100ml
I48 OliveMatcha Beauty Cleanser 30gr

I24 Mouth Oil Cure 200ml
De Oliveda Mouth Oil Cure is een fijne mondolie die verontreinigingen bindt welke zich 's nachts in de mondholte hebben opgebouwd, en verwijdert deze. Bloedend tandvlees en plaque op de tong en tanden vermindert, waar het tandvlees snel weer in balans komt. 
Na twee tot drie weken oogt de teint van je huid rooskleurig en heeft de huid zichtbaar fijnere poriën. Maar dat is niet alles. Ook de vetstofwisseling wordt namelijk gestimuleerd en verbeterd, en het cholesterolniveau gaat aantoonbaar omlaag. De tanden krijgen hun natuurlijke, witte kleur terug en beginnen weer te schitteren. 
De olijfpolyfenolen, hydroxytyrosol en oleuropein, vormen met het extract van helende kruiden en Marokkaanse munt een ideale synergie. 

Gebruik
Neem elke ochtend voor het poetsen een eetlepel Mouth Care Oil in je mond en beweeg de olie rustig tussen de tanden en in de mond gedurende 8-12 minuten. Het is de bedoeling dat de olie continu in beweging blijft. 
Spuug de substantie na 8-12 minuten uit.
Vind je een eetlepel mondolie in het begin te veel, bouw het dan rustig op en start met een theelepel.

I01 Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate 100ml
Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate is een kleine drinkkuur met een defensieve kracht tegen virussen en schadelijke milieu-invloeden. Het verse groene olijfblad celelixir bevat een tot 3000 maal hogere concentratie antioxidanten dan olijfolie, en werkt daardoor als een waar schild. Ze bestrijden vrije radicalen zeer effectief en voorkomen zo vroegtijdige huidveroudering. 
Wereldwijd is er geen vrucht die meer vitamine C bevat dan Camu Camu: Camu Camu overstijgt 21.000-500.000 ppm ascorbinezuur, dat is dertig keer zo veel als sinaasappels. Daarnaast is ze rijk aan ijzer en beschermt de vrucht tegen virussen en schadelijke milieu-invloeden.
Perfect om in te nemen als je verkouden bent of een griepje voelt opkomen voor een intense immuunboost. Kan het hele jaar door gebruikt worden!

Gebruik
Per dag twee pipetten of 1 theelepel, puur of samen met vruchtensap, 2-3 keer voor het eten innemen. Tot maximaal 10 ml per dag. 

I48 OliveMatcha Beauty Cleanser 30gr
De OliveMatcha Beauty Cleanser Tea is, zoals de naam al aangeeft, een aromatische thee met een reinigend effect. Het product, samengesteld uit: gemalen olijfbladmatcha, groene munt, limoen en rode peper, werkt verfrissend en oppeppend. 
Olijfmatcha is gemaakt van fijn gemalen olijfbladen. Omdat de bladen vólledig gemalen zijn, behouden ze hun tot 3000-voudige concentratie van vitale voedingsstoffen in vergelijking tot olijfolie. De thee stelt dus van binnenuit alles in werking om ervoor te zorgen dat jij straks weer een mooie, stralende huid hebt.
Oliveda's verkwikkende matcha is rijk aan vitaminen en antioxidanten, die het lichaam energie geven en het immuunsysteem stimuleren. 100% biologisch. Geen toevoegingen. Ook geen toegevoegde aroma's.

Gebruik
Meng 1-2 theelepels matchapoeder met gekookt water, roeren en geniet!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »