I66 The Beauty Fountain 500ml

Artikelnummer: 41110

Na vele jaren van ontwikkelingswerk lanceert de bio-hacking-expert niet zomaar een nieuwe schoonheidsdrank met collageen. The Beauty Fountain kun je een mediterrane schoonheids- en gezondheids booster noemen.


€ 59,95 Incl. 21% btw, geen verzendkosten
Nu niet beschikbaar!

The Beauty Fountain kun je een mediterrane schoonheids- en gezondheids booster noemen, die niet op water is gebaseerd, maar op het sterkste van de olijfboom, de polyfenol van de natuur, de Hydroxytyrosol.

Het sensationele effect van de secundaire plantensubstantie is geen kwestie van geloof, maar wetenschappelijk bevestigd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (ESFA). Een dagelijkse inname van minstens 5 mg is voldoende om de cellen effectief te beschermen tegen oxidatieve stress en de afbraak van de schoonheidsmoleculen van het lichaam om collageen en hyaluronzuur aan te maken tegen te gaan. Tegelijkertijd wordt de productie van collageen gestimuleerd door bioactieve collageenpeptiden in combinatie met camu camu en fyto-oestrogenen uit de granaatappel, zodat na slechts 4 weken tot 60% meer collageen kan worden gedetecteerd in de cellen bij gebruik van 6,3 mg hydroxytyrosol per dag.

Dubbelblind onderzoek bij meer dan 100 vrouwen van 25 tot 65 jaar heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd:

▪ Fijnere poriën en een strakkere huid

▪ 60% toename van huidelasticiteit

▪ Vermindert rimpels significant na slechts 4 weken

▪ Tot 60% meer collageen in de cellen na slechts 4 weken

▪ Verlichting van cellulitis na 3 maanden

▪ Gezondere en sterkere vingernagels

Gebruik
Per dag 1x een shot (dop) van 17,5ml innemen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »