Gezicht

Pagina 1 van 1
6 Producten gevonden, Toon 1 - 6

Eyes on you set

€89,00
Deze set is voor stralend mooie ogen! De perfecte combinatie van F60 Corrective Eye Cream en het F64 Corrective Eye Elixir, beide met hydroxytyrosol, is het perfecte duo om rimpels en wallen tegen te gaan!
Perfect voor een huid die meer nodig heeft! Het hydraterende F59 Corrective Face Serum en de F65 Corrective Elixer olie met hydroxytyrosol en para cress zorgt voor een egale en gehydrateerde huid.

Facial Glow Set

€89,95
De perfecte dagelijkse gezichtsverzorgingsset! De producten zijn afgestemd om de huid een optimale hoeveelheid vocht te geven, de levenscyclus van elke cel te verlengen en de huid van binnenuit te repareren voor een prachtige Oliveda Glow!
De perfecte dagelijkse gezichtsverzorgingsset! Alle producten zijn afgestemd om de huid een optimale hoeveelheid vocht te geven, de levenscyclus van elke cel te verlengen en de huid van binnenuit te repareren voor een prachtige Oliveda Glow!
Deze miniatuur gezichtsverzorgingsproducten zitten vol verzorgende en hydraterende ingrediënten, die er toe bijdragen jouw natuurlijke schoonheid in stand te houden. Het zijn de vijf best verkochte producten van Oliveda.

Love duo Set

€69,00
Twee kleine flesjes met een groot effect - vooral als ze hun superkrachten verenigen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »